Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ви е мнението за тази красавица?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво ви е мнението за тази красавица?

Здравеите колеги, след доста лутане между ланча и алфа днес попаднах на тази обява http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu= ... f1=details
    Добре ли е като цена, този дизел надежден мотор ли е ,този модел сполучлив ли е абе каквото се сетите хубаво и лошо по специално за мотора ,можете да го споделите. Сега карам дедра ама милата е 90 година мъчно ми е за нея но ще трябва нещо по ново. Друг модел ланча няма които толкова да харесвам и затова се насочих към тази "сестрица хубавица"
    Нещо което работи не се пипа!

......27 човека прочетоха тази тема и никои няма мнение за тази кола!?

Comment

На мен ми се струва доста читава Ако я видиш и ти хареса мятай се Двигателя е TD не е JTD но досега съм чувал оплаквания само от фиатовите ТД за такъв във Алфа никой не се е оплакал имаме в клуба поне две такива нека си кажат мнението
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
        На мен ми се струва доста читава Ако я видиш и ти хареса мятай се Двигателя е TD не е JTD но досега съм чувал оплаквания само от фиатовите ТД за такъв във Алфа никой не се е оплакал имаме в клуба поне две такива нека си кажат мнението
        Да, и на мен ми изглежда добре, но на снимки нещата са много изкривени
        Най-добре е да се отиде на място и да се запали, пък каквото сабя покаже
        sigpic

Comment

Нещо много ефтинка, тая с пазарлъка ще падне под 5500
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

Aми много добре изглежда!!! Води я на диагностика и я вземай. Пацимир има такава и не е правил почти нищо по нея от както я е взел - термостат и някакво уплътнение защото изпускаше антифриз- колата върви доста поддържа 180 с 4 човека (Доктора Евгени, Петко и Киро са свидетели, а аз гледах филмчето сномано от евгени - как го минава ама чак след 185 км/час. Разхода е направо смешен и е еластична доста за изпреварванията. Все пак да кажат собственоците, ама това е което знам аз и определено тази кола ми харесва. А като знам и на Киро дизеловата алфа колко е изтормозена, кара я без турбо и пак си върви - мисля че няма да сбъркаш с Дизелова Алфа. Като я караш обърни внимание как надува турбината - къде се включва и дали набира след 3000-3500 оборота
            Успех и дано да е наред колата
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Днес ще отида да я видя. По принцип в този салон са доста разумни цените купили сме 2 коли от тях и сме доволни (ланчата с вдигнатия капак която се вижда зад снимката на алфата) и още едно пунто. Абе аз от бензини разбирам ама от тея дизели с турбини ........ Все пак карах такъв мотор на една ланча миналата седмица и страшно ме изненада къв е пъргав, и тая ако е така маи ще стана член и на двата клуба Колко гори всъщност градско? с нормална ръчка (2 -3 голфа на светофар на ден )

Comment

На този модел му дават малко над 8/100 в града и около 7/100 на смесен цикъл, ма дали е добре да се ръчка този дизел -> не знам.
                Един авер караше рацерски Пежо 405 1.9 ТД /е тва къв мъртвец беше ->не е истина/ ->двигателя издържа 34 000 км. /мисля че скъса колянов вал, но не съм сигурен/.
                Обаче от друга страна това е Алфа /спортен дух/ и би трябвало да са предвидили рацерските изпълнения, така че ако ти хареса -> Скачай смело!
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Колеги алфата не струва маи е удряна кофти щото целия кош и дори цялата кола е пребоядисвана. Волана е много изтъркан лоста на скоростите и тои тапицерията на седалките аха и да се скъса, иначе на километри е уж 140000 .Вярно запали веднага на полвин оборот но като я форсирам и пушеше бая ама бая. Като я карах след 3000 об. тръгва смело но по едно време изпадна в нещо като в дупка (дали да съм стигнал ограничителя?) Това е засега ще се върздъра от тази , Благодаря на всичкиви за имфото което ми дадохте

Comment

alfa 145

pi4 alfata td e perfektna.karam takava i imam izminati 50000km bez problem samo teku6ti ne6ta.imah malak poblem s probkata ama be6e v sledstvie na nekadarnicite ot ital service koito mi smeniha maslenata pompa i kato sa q zamervali sa zabravili da q zaviqt dokrai i izpadna i mi izte4e maslo.kato otidoh pri tqh kazaha 4e e semeringa na kolqnovia val no malko se poizlojiha priem4ik i maistor za cenata i zatova otidoh pri 1 moi poznat o toi vednaga vidq kakvo e i q opravi za 5lv.izmih dvigatelq i pove4e nema da stapq v ital service.
                    =====================
                    Второ предупреждение! Следващите мнения не на кирилица ще се трият!!

Comment

Working...
                    X